YAZI YAZMANIN DAYANILMAZ AĞIRLIĞI!!!

Gerçekten de zormuş. Her gün bir hadise bulup onun hakkında yazmak. Hele ki sağa sola yazdığım onca şeyden sonra kolay olacağını düşünmüştüm. En azından konu sıkıntısı çekmem diye bir beklenti içersindeydim. Ancak hiç de öyle olmadı. Paragrafın gidişatından yanlış bir şey anlaşılmasın, pes etmiş değilimJ Sadece biraz zamana ihtiyacım var hepsi bu. O yüzden Çoban Süzgeci için önümüzdeki bir ay çok önemli. Tamam mı yoksa devam mı ona karar vereceğiz.

Bu işin en zor kısmı olan güncellemeler kısmı biraz yavaş işliyor ve tek başıma olmam da bu yavaşlıkta en önemli etkenJ. Ama gittikçe hızlandırmak için elimden geleni yapıyorum. (ve ayırdığınız zamana deymesi için düşünüyorum:))

Çoban Süzgeci için henüz bir tanıtım seferberliği de başlatmış değilim. O yüzden günlük ortalama 15-20 farklı ziyaretçiyi ağırlıyoruz, sayfa yükleme sayımız da 70-90 arasında değişiyor. (go stats, stat counter, 123 compteur gratuit, zirve 100 verilerini dikkate alarak verdiğim istatistikler bunlar, Çoban Süzgeci sadece bir sayaca güvenmiyor:)) arada ÇS’nin gelişimini gösterebilmek için (eğer bir ilerleme gösterebilirsekJ:)) bu tür istatistikler vermeye devam edeceğim.

Bu kısa açıklamadan sonra şunu da belirtmeliyim ki bu başlıkta yazılan ilk yazının da bu olmadığını düşünüyorum. Eğer birileri bu başlığı kullanmışsa bilmesini isterim ki ondan araklamadım :)